Podcast

I'M WITH THE MODELS!

PRIVATE ROOM PODCAST

„Private Room Podcast” este o producție de excepție, condusă de nimeni altul decât Adrian Florin. Adrian este un nume de marcă în industria videochat-ului. Cu un ton captivant și un conținut aparte, acest podcast aduce în prim-plan perspectivele modelelor de succes din industrie.

În fiecare episod, Adrian Florin aduce în „Private Room” cele mai recente tendințe. Dar și întrebări incitante și povești inspiraționale din lumea videochat-ului. Ascultătorii sunt invitați să pătrundă în culisele acestei industrii. Să descopere provocările și recompensele acestui domeniu și să exploreze modul în care modelele de top și-au clădit carierele.

Cu un slogan memorabil – „I’m with the models” – podcastul promite o incursiune autentică în universul videochat-ului. Oferă ascultătorilor ocazia să afle mai multe despre această industrie dintr-o perspectivă unică și din interiorul său. Fie că ești un veteran al industriei sau un curios dornic să înțeleagă mai bine acest domeniu, „Private Room Podcast” cu Adrian Florin este destinația ideală pentru a te conecta cu lumea fascinantă a videochat-ului.

Rulează videoul

EPISODUL 2

VEZI ACUM EPISODUL II DIN PODCASTUL „PRIVATE ROOM” BY CAM AGENT ADRIAN FLORIN, ÎN CARE O AM INVITATĂ PE EMA KARTER, CEL MAI CUNOSCUT MODEL DIN ROMÂNIA!