#MoneyChallenge, cel mai nou concept marca Adrian Florin, un concurs dedicat modelelor online și modelelor videochat. Concursul se va desfășura la evenimentele offline la care voi fi prezent, dar și online, pe site-urile faimoase de videochat.

Probele concursului sunt multiple, diferite și personalizate mereu de către mine. Provocările sunt diverse, atât online, cât și offline și la fel și valoarea premiilor este stabilită de complexitatea challenge-ului.

 

 

Summit-uri

În cadrul Summit-urilor, voi provoca toate modelele prezente pe care le întâlnesc și care bineînțeles, acceptă provocarea. Ca exemple de challenge-uri vor fi obiecte ascunse în sălile unde se vor ține conferințe, ele trebuie găsite și aduse la mine; răspunsurile corecte la întrebări legate de videochat vor fi și ele premiate; de asemenea vor fi și provocări mai obraznice, care vor fi filmate și afișate aici ulterior, doar cu acordul modelului participant. 

Online

#MoneyChallenge Online este altă poveste, am lansat aici un formular de înscriere, unde se pot înscrie modelele de videochat care lucrează pe cele mai cunoscute platforme din industrie, am nevoie să completați link-ul sau nickname-ul de pe site-urile unde activați și contul adrianflorin vă va căuta când sunteți online și surpriză veți fi provocate la #moneychallenge! Completați formularul și fiți pe fază! Pentru siguranța tuturor modelelor, datele din formular sunt confidențiale și vor ajunge doar pe adresa mea de mail, fiind utilizate doar pentru concurs.

Premiile la Summit vor fi CASH, în dolari și Online vor fi TIPSURI! 

Pregătită de #MoneyChallenge? Dacă DA, înscrie-te aici! 

Urmărește-mă pe Instagram și pe TikTok, unde voi da detalii despre fiecare #MoneyChallenge! 

Atenție, nu postez video-uri cu tine, doar voi da detalii!

Social Media

Acest concurs și premiile vor fi suportate de către mine, cât și de către partenerii mei!