CONTACT

Există două locații disponibile unde ne-am putea întâlni pentru a discuta mai în detaliu. Una dintre ele este în frumosul oraș Timișoara, cu străzile sale încântătoare și atmosfera vibrantă.

Cealaltă locație se află în inima Bucureștiului, capitala României, unde pulsul urbanității se simte în fiecare colț de stradă. 

Indiferent de locația aleasă, sunt sigur că vom putea crea un mediu propice pentru a colabora. Aștept cu nerăbdare să alegem împreună cea mai potrivită locație pentru întâlnirea noastră.

Locațiile mele

Timișoara, strada Louis Pasteur, numărul 7

București, Piața Victoriei, numărul 155, Tronson 6, etaj 1

Contact rapid

Trimite-mi mail

Sună aici

Orar

Luni – Vineri: 10 Am – 18 PM
Sâmbătă – Duminică: Liber

Contact

BIROU TIMIȘOARA

BIROU BUCUREȘTI

CONTACT

Adrian Florin este un nume recunoscut în lumea videochat-ului, fiind cunoscut drept un cam agent de succes. Cu o abordare inovatoare și o pasiune pentru industria online pentru adulți, Adrian a reușit să ridice standardele. Totodată să inspire tinere talente să își atingă potențialul maxim în acest domeniu.

Prin intermediul agenției sale, Adrian Florin a reușit să identifice și să dezvolte modele de videochat cu adevărat de succes. Cu o abordare personalizată și o atenție deosebită acordată nevoilor fiecărui model, a reușit să construiască o echipă talentată.

Secretul succesului lui Adrian constă în capacitatea sa de a crea un mediu de lucru pozitiv pentru modele. El oferă suport constant, sfaturi și training-uri pentru a le ajuta să își dezvolte abilitățile și să își maximizeze veniturile.