Adrian Florin

Scopul Meu

Din experiența mea de peste 20 de ani din industria videochat am învățat detalii importante pe care aș dori să le pun la dispoziție tuturor celor cu care colaborez.

Pentru că filozofia mea de business este una simplă, muncă și dedicare fără scuze și pentru că eu consider că în videochat fără implicare nu ai succes, pentru că nu ai cum să conduci un studio videochat fără să înțelegi cum funcționează fiecare detaliu din afacere, în acești 20 de ani am fost pe rând trainer, suport, HR, consultant financiar, suport moral, support tehnic și manager pentru toate modelele și partenerii mei de afacere.

#CamAgent

0

Ani Experiență

SCOPUL MEU

     Industria de videochat, pe lângă particularitate morală, ce a atras critici este o industrie în care îți poți dezvolta creativitatea.  Motivația, dezvoltarea personală și mai ales, poți avea satisfacții de ordin financiar foarte bune.

     Pot spune că am avut mult curaj. În primul rând să încep această afacere, având în vedere deficitul de imagine. Care, pentru o lungă perioadă, a fost unul prost, când vorbim de opinia publică, prieteni șamd.

     Am reușit să trec peste toate aceste bariere. Să continui chiar mai ambiționat să demosntrez că videochat-ul nu este așa cum pare. Cu fiecare ocazie pe care am avut-o. La o discuție cu prietenii, la desele seminarii specifice din industrie sau în interviurile acordate. Am expus realitatea din videochat, așa cum o văd eu. Să încerc să schimb mentalitatea atât de proastă pe care acest domeniu o are în special în România.

     Oricare eșec m-a făcut mai puternic. Mergând mai departe, am ajuns după 20 de ani să realizez lucruri pe care mulți nici măcar nu le visează. Am dezvoltat o afacere legală, exclusiv în România, fără teama că aș putea avea probleme. Am câștigat o imagine curată și am demonstrat că se poate să ai succes într-un domeniu privit sceptic

SCOPUL MEU

Nu este ușor să administrezi o astfel de afacere. Deoarece în acest domeniu, emoțiile sunt îmbinate cu tehnologia și inovația. Tot timpul e nevoie să fii în pas cu ceea ce este nou!

       Dacă îți dorești succes ca model de videochat și ca proprietar de studio videochat, trebuie să te implici activ. Să găsești soluții pentru modele în așa fel ca succesul și realizările să fie la nivelul așteptărilor.

Scopul meu principal este să aduc o altă viziune. Un suflu nou într-un  domeniu vechi de peste 25 de ani. Proiecte inovative și mai ales rezultate financiare modelelor, studiourilor sau site-urilor cu care eu voi colabora sau colaborez deja.

 

Proiectul meu de suflet este LCM Network, un proiect în care modelele pot avea propria rețea de modele din care să ia beneficii și mai apoi, după o perioadă să se retragă cu pensie pe viață. Am visat încă de la începutul meu în acest domeniu la acest proiect și acum îl pot împlini.

Cam Agent este o inovație în consultanța din videochat și doresc să găsesc deschidere la toți participanții din domeniul videochat pentru optimizarea relațiilor între studiouri și modele, dar și site-uri în vederea eficientizării activității. Agent al modelelor este un proiect similar celor de impresariat sportiv sau artiști, eu doresc să reprezint modelul, să-i ofer și suport sau mediere în relațiile cu studiourile sau site-urile pentru a fi de succes.