Money Challenge - cel mai nou concept​

Adrian Florin propune cel mai recent concept, denumit #MoneyChallenge. O competiție dedicată modelelor online și celor din industria de videochat, oferind premii în bani! Evenimentul va avea loc atât în cadrul întâlnirilor offline la care voi participa, cât și pe platformele de videochat online.

Probele concursului sunt variate și se schimbă constant, fiind personalizate de către Adrian Florin. Provocările sunt diverse, desfășurate atât în mediul online, cât și în cel offline. Valoarea premiilor este determinată de complexitatea fiecărui challenge.

Prin intermediul acestui concept inovator, participanții vor avea oportunitatea de a câștiga premii atractive. Iar evenimentele offline vor fi prezentate pe o platformă pentru a demonstra abilitățile în fața unei audiențe. Este o inițiativă care aduce o dimensiune nouă competițiilor din industria de videochat.

CONCEPT MARCA ADRIAN FLORIN

În cadrul summit-urilor, mă angajez să lansez provocări către toate modelele prezente, cu condiția ca acestea să accepte provocarea. Aceste provocări vor fi diversificate și menite să ofere un spectacol captivant și interactiv. Ca exemple de provocări, pot menționa ascunderea unor obiecte în sălile de conferințe. Pe acestea modelele trebuie să le găsească și să le aducă la mine. Acest aspect nu doar testează perspicacitatea participanților, ci adaugă și o notă distractivă evenimentului.

De asemenea, voi premia răspunsurile corecte la întrebări legate de industria videochat-ului. Încurajând astfel cunoașterea și implicarea activă a modelelor în domeniul lor de activitate. Aceste momente nu doar sporesc nivelul de interactivitate, dar și încurajează schimbul de cunoștințe și experiențe în cadrul comunității.

Money Challenge - cel mai nou concept​

#MoneyChallenge Online reprezintă o altă dimensiune a acestei povești. Am inaugurat un formular pe pagina #moneychallenge a site-ului nostru. Este dedicat înscrierii modelelor online active pe cele mai renumite platforme din industrie. Pentru a participa, trebuie doar să completați formularul, iar contul meu, adrianflorin, vă va căuta atunci când sunteți online. Vă voi lansa provocări în cadrul #moneychallenge!

La Summit, premiile vor fi CASH, în dolari, oferindu-vă oportunitatea de a câștiga recompense financiare substanțiale. Pe de altă parte, în mediul online, veți fi răsplătite cu TIPSURI. Aducând un element de recunoaștere și apreciere în mod direct din partea admiratorilor voștri.

Este o ocazie unică de a vă testa abilitățile, de a vă conecta cu comunitatea online. Și de a câștiga atât premii financiare la summit, cât și apreciere virtuală în timpul provocărilor online. Participați la #MoneyChallenge Online și aduceți un plus de entuziasm experienței voastre în industria de videochat!

Tags: #MoneyChallenge #Concurs #Premii #Online #Offline
Social Share
ro_RO