TIPS BATTLE CHAMPIONSHIP 2023

În prima sa ediție, Tips Battle Championship, găzduită de Flirt4Free timp de două săptămâni, strânge 32 de modele avangardiste. În rundele de calificare, concurentele se duelează în bătălii aleatorii de 15 minute. Ele încearcă să-și demonstreze creativitatea într-o competiție de 6 ore pe zi.

După etapele inițiale, primele 16 modele cu cele mai multe credite avansează în calificările din 8 decembrie. Atunci se vor duela pentru șansa de a concura în semifinale. În lumina reflectoarelor și sub atenta evaluare a membrilor, doar 8 dintre modele se califică în semifinalele din 14 decembrie.

Marea Finală, programată pentru 15 decembrie, va aduce în prim-plan cele mai bune 4 modele.  Vor fi două confruntări, finala mică și cea mare, ambele oferind bătălii pline de grație și ingeniozitate.

PREMII PUSE ÎN JOC

Recompensele generoase pentru această competiție inaugurală sunt distribuite astfel:

  • Locul 1: 1000 USD
  • Locul 2: 750 USD
  • Locul 3: 500 USD
  • Locul 4: 250 USD

Aceste premii nu doar reprezintă recunoaștere financiară, ci și validează dedicarea și talentul fiecărei participante. Tips Battle Championship oferă o experiență captivantă pentru modele și entuziaștii lor în fiecare etapă.

REGULAMENT ȘI GAZDE

În calitate de gazde captivante ale show-ului, Adrian Florin și Criss Tina aduc magie și energie în Tips Battle Championship. Aceștia sunt arhitecții distracției, oferind o experiență remarcabilă membrilor, asigurându-se că fiecare moment este plin de bucurie și entuziasm.

Cu umor și carismă, Adrian Florin și Criss Tina animă atmosfera cu provocări inedite pentru membri, implicându-i interactiv și distractiv. Ei dezlănțuie provocări creative și inovatoare, implicând participanții într-un joc plin de surprize și veselie.

Gazdele evidențiază talentele și personalitățile strălucitoare ale modelelor din competiție, încurajând membrii să descopere și să sprijine modelele lor preferate.

 

TIPS BATTLE CHAMPIONSHIP 2023

Motivația membrilor de a-și susține modelele preferate este crucială. Adrian Florin și Criss Tina încurajează tips-uri generoase pentru modelele care îi captivează, transformând fiecare contribuție într-un gest special de apreciere și încurajare.

Cu implicare activă și carismă debordantă, Adrian Florin și Criss Tina creează nu doar un show, ci o comunitate vibrantă. Bucuria și sprijinul pentru modelele favorite sunt priorități.

În timpul bătăliei, nu sunt permise pauze sau sesiuni private; chatul de grup trebuie să rămână activ, iar fairplay-ul este obligatoriu.

ro_RO